بدلیل ایجاد سر و صدا و مزاحمت؛ با چند تا از همسایه ها به عنوان شاهد میتوان از ایشان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۹۶ #57972103

با عرض سلام و خسته نباشید . ما چند سال پیش طبقه ۳ یک آپارتمان ۵ طبقه که هر طبقه ۱ واحد میباشد را خریداری کردیم . در آن زمان بدلیل نوساخت بودن آپارتمان قبل از ما در طبقه ۵ یک خانواده ساکن بودند که یک پسر بچه داشتند و به ندرت صدایشان به منزل ما می آمد تا اینکه ۲ سال پیش یک خانواده ۴ نفره که دارای یک پسر ۱۰ ساله و یک دختر ۴ ساله بودند طبقه بالای ما ( طبقه ۴ ) را خریداری کردند از آن روز ایشان مخل آسایش و آرامش ما شدند بچه های ایشان دائم در حال دویدن هستند که صدای وحشتناکی به منزل ما راه پیدا می کند . خانم ایشان بطور دائم با کفش پاشنه بلند در حال راه رفتن می باشند و شوهر ایشان هم در هنگام راه رفتن خیلی محکم راه میروند هر ساعت یک شئ سنگین را محکم به زمین میکوبند و منجر به شوک ما میشوند چند بار هم از راه بالکنشان به بالکن ما زباله ریخته اند . خودروی خود را هم هر طور دلشان می خواهد در پارکینگ پارک میکنند چند بار هم به ایشان با اس ام اس ، تلفن و حضوری تذکر داده ایم در اوایل در جواب میگفتند صدا از ما نیست از طبقه ۵ است ولی بعد ها تقصیر را به گردن خودشان گرفتند ولی یک هفته رعایت میکردند و بعد از یک هفته آش همان آش و کاسه همان کاسه به تازگی به تذکرات هم هیچ توجهی نمیکنند . میخواستم بدونم با چند تا از همسایه ها به عنوان شاهد میتوان از ایشان شکایت کرد یا به تنهایی چطور؟ و در صورت شکایت چه مجازاتی برای ایشان در پی خواهد داشت؟ با سپاس فراوان .

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانی اثبات کنید مثال شهادت وگواهی همسایه ها یا مدیرساختمان داشته باشی حتما علیه او شکایتی را تقدیم دادگاه کن

با سلام
اگر گفتمان و صحبت در مورد رفع مشکل جوابگو نباشد میتوانید با تنظیم استشهادیه محلی و امضای شهود به طرفیت همسایه مزاحم اقامه دعوی نمایید

درود بر شما، با عنایت به فرمایشات حضرتعالی، شما خود نیز می‌توانید از طریق مراجع قضائی اقدام به شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت توسط همسایه تنظیم کرده یا با توجه به نظرات و همکاری سایر همسایه‌ها، استشهادیه‌ای در خصوص این امر تنظیم نموده و از این راه مورد را پیگیری نمایید.

شما شخصا نیز می توانید شکایت مزاحمت مطرح نمایید نیاز به شکایت سایر همسایگان نمی باشد. اگر گزارش پلیس ۱۱۰ داشته باشید بهتر است . شهادت همسایگان و تحقیق محلی نیز از جمله ادله شما می باشد

استشهاد کتبی از همسایه ها مبنی بر مزاحمت تهیه و شکایت کنید

بله میتوانید شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت تنظیم کنید و از شهادت سایر همسایه ها در روند رسیدگی کمک بگیرید

با سلام
در چنین مواردی مدیر ساختمان به نمایندگی از اعضا نسبت به تنظیم استشهادیه و متعاقب آن شکایت کیفری مبنی بر اقدامات غیر متعارفی که سبب اخلال در نظم و آسایش عمومی گردیده ، اقدام می نماید .