اگر طبق ماده ١٤ قصد ارسال یا انتشار نباشد حکم چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۲ #57938

با سلام و خسته نباشید
من مدتی با دختری دوست بودم و او به تقاضایه خودم و به میل خودش عکس های مستهجن برایم فرستاد، و همچنین یک بار تماس تصویری مستهجن داد که من از ان فیلم گرفتم،و بعدا تهدیدش کردم که در صورتی که رابطه نداشته باشیم عکس هایش را پخش خواهم کردو چند نمونه از فیلم را اسکرین شات کردم و فرستادم و دختر شکایت کرد و قاضی حکم ورود به خانه و جمع اوری لب تاپ را داد،بعد از بررسی و صحبت با شاکی رضایت طرف را شفاهی گرفتم و مامورین پلیس فتا رضایت ایشان را عنوان کردن و در داخله لب تاپ یک سری دیگر از فیلم های شخص دیگر نیز هست اما او شکایتی نکرده است ، سوالم این است که با رضایت این شاکی پرونده بسته خواهد شد یا انهایی که شکایت نکردن هم چون فیلمشان هست مورده پرسش و بازخواست قرار خواهند گرفت و پرونده کمو کان باز می ماند؟ گویا باز پرس در گرفتن فیلم از تماس تصویری حساس شده است ، و می گوید شما تولید محتوا مستهجن کردین، طبق ماده ١٤ جرایم رایانه ای تنها ذخیره کردن یک فیلم حبس دارد؟ طبق تبصره ٢ این ماده اگر ارسال هم شود ١ تا ٥ میلیون ریال فقط جریمه دارد بنظرتات حکم چه خواهد شد ؟ سپاسگزارم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه بازپرس پرونده علم به تولید محتویات مستهجن پیدا کرده باشد به دلیل اینکه این جرم از جرایم غیر قابل گذشت هم میباشد لذا در صورت گذشت شاکی نیز مجازات جزای نقدی برای شما در نظر گرفته خواهد شد.