آیا زوجه میتواند بابت مهریه و قرار تامین خواسته طلاها را توقیف کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۱ #57899331

با سلام و احترام باتوجه به اینکه رای استرداد طلاجات به نفع زوج بوده ۱- آیا زوجه میتواند بابت مهریه و قرار تامین خواسته طلاها را توقیف کند؟ ۲- اگر زوج طلاها را فروخته باشد چه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱ : بله میتوانند هر مالی را از شما توقیف کنند و از جمله مالی را که سوال کرده‌اید می‌توانند توقیف نمایند
۲ : معادل وجه ریالی آن را از اموال شما اخذ می نمایند

اگر با ارائه مدارک ثابت شود که طلاها فروخته شده توقیف آن ممکن نیست

با سلام
طبق قانون در صورت داشتن اموال زوج ، زوجه میتواند اقدام به توقیف اموال زوج نماید لذا در صورتی که زوجه محکوم به استرداد طلاجات شود میتواند از طریق دادگاه اقدام به توقیف آن نماید.
اگر زوجه طلاها را فروخته باشد طبق فاکتور و رای محکوم شده بایستی قیمت آن را به روز پرداخت نماید و شاید بنا به دستور قاضی در اینصورت مبلغ محکوم شده بعنوان مهریه زوجه از میزان مهریه اش کسر خواهد شد .

با سلام
با توجه به دادنامه زوجه میتواند بابت قسمتی از مهریه طلاها را با تامین خواسته توقیف نماید و آن در صورتی است که طلاها در ید زوج باشد