آیا قاضی میتونه به استناد این متن به علت عدم وصول چک به انفساخ تفسیر کنه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۶ #57879181

سلام
در قرارداد خرید فروش زمین مربوط به نه سال پیش هیچگونه شرط دیگه نیست جز این متن( (درصورت عدم رعایت مفاد قرارداد هریک از طرفین که منجر به فسخ قرارداد میشود طرف تخطی کننده از مفاد قرارداد باید مبلغ Xتومان به طرف دیگر قرارداد بعنوان ضررزیان پرداخت)

آیا قاضی میتونه به استناد این متن به علت عدم وصول چک به انفساخ تفسیر کنه؟جالبه نه سال پیش طرف حتی برگشت نزده چون خواسته طرف انفساخ بود .تاکید میکنم شرط دیگه
نیست .نظر قاضی انفساخ می باشد چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت صدور رای مبنی بر انفساخ، دادنامه صادره در دادگاه تجدید نظر قابل نقض خواهد بود .

با سلام
در صورت اعلام رای مبنی بر انسان رای صادره در دادگاه تجدید نظر قابل نقض است.

با سلام
در صورت عدم انجام تعهد قراردادی (عدم پرداخت ثمن) موجبات انفساخ معامله فراهم است.

سلام طبق شرط مذکور اگر ثمن معامله پرداخت نشده باشد موجب انفساخ عقد می باشد

با درود هرچند شرط ضمن عقد مذکور شرط فاسخ هست اگر چک دارای تاریخ باشد و منظور شرط مندرجه تا تاریخ چک بابت ثمن معامله هست، بلی درصورت ادعای فروشنده از بابت عدم وصول چک در موعد مقرر ، میتواند تقاضای فسخ معامله نمایند. بشرطی که شرط مذکور مدت دار باشد ، چون طبق قانون مدنی اگر شرط مدت دار نباشد ، هم شرط باطل است هم عقد باطل است

با درود ، با توجه به قید شرط فاسخ در قرارداد و عدم امتثال شرط ( انجام تعهد منظور ) از سوی یکی از طرفین موجب انفساخ عقد است

درود بر شما ،مستحضر باشید چنانچه ثمن‌ پرداخت نشده باشد، سبب انفساخ فراهم است.