آیا میتوانسته در حالی که خودش وکالت داشته باز تفویض وکالت بده به فرد دیگر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۵ #57844774

سلام
شرکت تعاونی شهر سازی
اپارتمانی را به فردی با ( وکالت نامه ) فروخته
آن فرد بعد از چند سال رفته دفتر اسناد رسمی
توفیض وکالت داده به فرد دیگری
آیا چون ▪️ تفویض وکالت (توکیل وکالت نیست ) با دادن آن به فرد جدید . فرد (خودش هم ) هنوز میتواند خرید و فروش کند و یا نه؟

البته تو تفویض وکالتی که داده نوشته موکل اقرار نمود وکالت فوق الذکر دارای اعتبار بوده و شامل موارد غزل و ابطال ( نمی باشد) و وکالت داده شده از هر جهت تابع وکالت فوق الذکر است (منظور وکالت قبلی اولی که تعاونی داده )

سپاس از شما

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر موضوع به فروش رفته دیگر خودتان نمی توانید بفروشید.

مالک خود نیز می تواند برای فروش اقدام کند مگر اینکه همراه با وکالتنامه مبایعه نامه بین مالک و وکیل نیز تنظیم شده باشد

صدور وکالتنامه مانع فروش مالک نخواهد بود

همان توکیل وکالت است وقانون توکیل وکالت ولو کرار ایرادی نداره اگر شرکت تعاونی تایید کرده باشد نافذ است

درود
اگر وکالتی به فروش رفته دیگر خودتان نمی توانید بفروش برسانید زیرا فروش مال غیر است..

سلام
انتقال یا تفویض وکالت بدون تنفیذ شرکت تعاونی بی اعتبار است.