با اعتیاد زوج؛ طلاق میتونم بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۶ #57765530

من سه سال با شوهرم ازدواج کردم اعتیاد داره موقع ازدواج میدونستم اعتیاد داره ولی نمیدونستم به هروئین اعتیاد داره کارتون خواب مخارج خونه نمیتونه بده اساس منزل رو به خاطر خرید مواد بدون اجازه میبره میفروشه و رابطه جنسی مشکل داره البته ازدواج دومم هستش خونه و وسایل همه مال من

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اعتیاد شدید زوجه می‌تواند از موارد عسر و حرج زوجه تلقی گردد

سلام دادخواست طلاق به دلیل اعتیاد زوج مطرح کنید البته اگر نفقه پرداخت نمیکنند میتوانید شکایت ترک انفاق کرده و دلیل طلاق باشد

بله دادخواست بدهید و مستندات خود را ارائه کنید

باید درخواست طلاق بواسطه اعتیاد زوج مطرح کنید. اگر سابقه بستری در کمپ را دارد قطعا پیوست دادخواست طلاق بدهید