بعد از صدور گواهی نشوز چه اقدامی برای تمکین توسط زوجه ممکن است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۱۵ #57660782

باسلام
با توجه به اینکه اجرای احکام اعلام نموده که پرونده بسته شده است. ایا صرف ارسال اظهارنامه کافی است؟ یا اینکه به محل ادرس اعلامی رفته و صورتجلسه توسط پلیس تهیه شود؟ چون زوج در ادرس اعلامی به اجرای احکام سکونت ندارد و بنده از محل زندگی ایشان برای تمکین بی اطلاع هستم.
اگر اظهارنامه اثری نداشت چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، از طریق اجرای احکام نسبت به اجرای حکم و دعوت از زوج اقدام کنید

پس از صدور گواهی نشوز حقی ک برای زوج هست اینکه میتواند و مخیر هست ک از دادگاه تقاضای طلاق و یا ازدواج مجدد بکند و حق طلاق زوجه مشروط ب موارد محدودی از جمله عسر و حرج (اعتیاد،بیماری صعب العلاج)و.......هست ک اثبات آن نیز منوط ب وجود مدارک و مستنداتی ک دادگاه و قاضی را اقناع کند

باسلام بعدازصدور نشوز ازدادگاه عیله زوجه ، زوج درصورت تمایل می تواند ازطریق دادگاه خانواده تقاضای واجازه ازدواج مجدد گیرید وزوجه براحتی نمی تواند اقدام طرح دادخواست طلاق بکند مگردرصورت توافق طرفین (زوجین)