آیا همسر من میتونه با این بهانه که بهش شش ماه نفقه ندادم حق طلاق رو داشته باشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۸ #57633345

سلام
همسرم تقریبا شیش ماهه قهر کرده و خونه زو ترک کرده و میدونم زنی که خودش خونه رو خرک کرده نفقه بهش تعلق نمیگیره ولی من بخاطر اینکه کارمون به دادگاه و شکایت کشی نرسه نرفتم اعلام کنم ولی خیلی راحت با مدرک و شهادت همسایه ها و شواهد میتونم ثابت کنم که خودش خونه رو بعد یک دعوا زن و شوهری ترک کرده ...و سوال من اینه که ایا
۱: همسر من میتونه با این بهانه که بهش شیش ماه نفقه ندادم حق طلاق رو داشته باشه
۲:ایا میتونه شکایت کنه و خو این مدت که من زندگی رو به امان خده ول کرده با توجه به اینکه تو این فاصله براش بملغ ۶ میلیون طلا و کادو خریدم و ۲میلیون و پونصد د هزار تومن هم براش کارت بر کارت کردم ادعای دریافت نفقه کنه یا نه لطفا راهنماییم کنید و بهر۶ ر دو سوالم ماسخ بدید ممنون میشن

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اینکه که همسرتان نتواند مطالبه نفقه داشته باشد بهتر است دادخواست الزام به تمکین داده از آن تاریخ به بعد در صورت عدم تمکین نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد ولی در هر صورت با توجه به این که طی این مدت برای ایشان پرداختی داشته‌اید مبلغ پرداختی از نفقه ایشان کسر می گردد
در رابطه با طلاق اگر شما بعد از شش ماه نفقه پرداخت نکردن و صدور رای قطعی و صدور اجراییه باز هم نفقه را پرداخت نکنید، در این صورت حق طلاق برای زوجه ایجاد می شود

به نام خدا
با سلام
اصل بر ناشزه نبودن زن می باشد و با توجه به اینکه شما اظهار نامه نفرستاده اید اثبات نشوز زن برای شما مشکل است و هدایا به عنوان نفقه محسوب نمی شوند. صرف ندادن نفقه مجوز برای طلاق نیست