با سوءاستفاده از کارت بانکی ام چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۵ #57610679

با درود
چند رورز قبل و طی تماس تلفنی خانم متوجه شدم از یکی از کارت بانکی ام که گم کرده بودم و اطلاعی نیز نداشتم دارند سوء استفاده میکنند به این طریق که در نقش صدا و سیما و اینکه برنده شده اید تماس میگرند و میخواهند وجه ای را واریز کنند تا جایزه ارسال شود مبالغ واریزی هم از ۱۵ میلیون ریال تا ۹۹ میلیون ریال متغیر است بحرحال تا اطلاع پیدا کردم سریع به بانک رفتم وجه آن خانم را عودت دادم و متوجه شدم یکی دیگر از وجوه هم در حساب هست ولی مسدود شده و نتوانستم به مبدا واریزی برگردانم مابقی وجوه هم توسط شخص کلاهبردار برداشت شده همان لحظه کارت مفقودی را سوزاندم. الان نمیدانم واقعا باید چه کنم به کجا شکایت کنم اگر شکایت کنم خودم را دستگیر نکنند؟ چگونه بی گناهی ام را ثابت کنم؟خواهش میکنم بهترین راهکار را به من اعلام کنید
سپاس گزارم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - شما می بایست در صورت مفقدی کارت مراتب را به بانک اطلاع میدادید تا صورتجلسه گردد و پرونده ای در این زمینه تشکیل میسده است . در حال حاضر مسول هستید.

با توجه به عدم اعلام مفقودی مسوول هستید لاکن برای اثبات بیگناهی خود باید دفاعیه خود را با استناد به مدارک و مستندات مدلل ارایه کنید

باید به پلیس فتا مراجعه نمایید ولی قبل از هرکاری باید اعلام مفقودی در مورد کارت خود می نمودید

با سلام حتما باید بتوانید دلایل کافی داشته باشید پیامک در زمان واریز و برداشت برای شما ارسال نمی شد

در مورد هر گونه سو استفاده از کارت بانکی صاحب حساب مسوول است لذا باید به محض مفقودی کارت را مسدود می کردید با این حال بهتر است واریز وجه به حساب خود را به پلیس فتا گزارش دهید

شما باید در خصوص مفقودی به بانک گزارش می کردید حال به پلیس فتا اعلام نمایید

با سلام
نظر به اینکه اعلام مفقودی ننموده اید فرض بر مسئولیت شماست مگر اینکه خلاف آن را اثبات نمایید .