کارشناس پرونده با توجه به چه پارامترهایی عرض جاده را اندازه گیری خواهد کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۳ #57608306

با سلام خدمت اعضای محترم گروه بنده از یک نفر به جرم تصرف عدوانی جاده شکایت کردم متشاکی هر ساله دیواره جاده احداثی را با بیل تراشیده و به زمین خود اضافه میکرد دررسال جاری دوباره این عمل را تکرار نمود با توجه به اینکه جاده توسط اداره جهاد کشاورزی تسطیع و تجهیز شده و عرض متراژ جاده در اداره جهاد کشاورزی مضبوط است ولی کارشناس رسمی دادگستری برای اندازه گیری دقیق عرض جاده از جهاد کشاورزی استعلام نکرد حتی قاضی پرونده هم دستور استعلام از اداره جهاد کشاورزی را در صورت عنداللزوم صادر کرد ولی کارشناس گفت نیازی به استعلام نیست سوال بنده اینست با توجه به اینکه متشاکی در طول ۸ سال اینکار را انجام داده کارشناس پرونده با توجه به چه پارامترهایی عرض جاده را اندازه گیری خواهد کرد با تشکر

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کارشناس مکلف است نظریه خود را مستدل و مستند اعلام نماید در صورت تامین نشدن نظر شما در نظزیه فوق شما حق اعتراض به کارشناس خواهید داشت.

از طریق اعتراض به نظریه کارشناسی اقدام گردد

با سلام
اولا برای جاده ها اداره راه رسیدگی مینماید و کارشناس بایستی از طریق اداره راه اقدام به استعلام متراز جاده نماید
دوما در صورت ایراد برای نظر کارشناسی میتوان به نظر کارشناسی معترض و امر به نظر کارشناسی سه نفره ارجاع گردد