عدم تمکین همسرم در زمانی که اجاره نامه به اسم من بود میتونه مدرکی بر علیه عدم تمکین ایشان باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۹۲ #57573

موقعی که اجاره نامه آپارتمان مسکونی به اسم من بود و باهمسرم زندگی مشترکی داشتیم ، من به ایشان در بنگاه امضا دادم که هیچ حق و حقوقی در اجاره نامه ندارم و میتونه بعد از اتمام زمان قرارداد اجاره نامه، پول رهن آپارتمان را برای خودش برداره. (همسرم مقداری پول داشت که میخواست باهاش برای خودش آپارتمان بخره ). لازم بذکر است حتی زمانی که اجاره نامه به اسم من بود همسرم از من تمکین نمیکرد تا اینکه همسرم منو از خونه بیرون کرد. من رفتم دادگاه و دادخواست الزام به تمکین دادم. اگر جلسه دادگاه برگزار بشه دادگاه شاید بگه چون شما در حال حاضر برای همسرت منزل مستقلی مهیا نکردی لذا شما نمیتونی همسرت رو الزام به تمکین کنی. اما بحث اینجاست، شاید من الان آپارتمانی برای همسرم تهیه نکرده باشم و پولی هم ندارم که بتونم جایی را رهن و اجاره کنم. اما موقعی که اجاره نامه به اسم من بود در آن زمان هم همسرم از من تمکین نمیکرد. و بخاطر اینکه همسرم بتونه برای خودش آپارتمان بخره و صاحب ملک بشه ، پول رهن آپارتمان و کلیه اختیارات را به همسرم دادم تا بتونم بهش کمک کنم آپارتمان بخره. من بهش لطف کردم و بجای اینکه ازم تشکر کنه منو از خونه بیرون کرد. با این وضعیت دادگاه چه حکمی میده؟ منو محکوم میکنه و یا همسرم رو؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر حال اینکه در آن زمان هم همسر شما تمکین نمیکرده است باید سریعا عدم تمکین ایشان را اثبات میکردید لذا حتما باید برای تنظیم دادخواست الزام به تمکین باید منزل مستقل داشته باشید.