دادگاه طبق قانون چه رای میدهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۷ #57567576

با سلام .
در دادگاه الزام به تمکین زوجه درخواست شد که زوج به علت بیماری خاص اعصاب و روان زوجه امنیت جانی و جسمی ندارد به پزشکی قانونی برود .که بعد از انجام کمیسون پزشکی قانونی جواب به شرح ذیل امد .

زوج روانپریش نیست ولی دارای اختلال وسواس فکری جبری میباشد و دارای علایم ویژگی های شخصیتی انکار.تحریک پذیری .انعطاف ناپذیری .سخت گیری و خساست میباشد که باعث سختی و مشقت زوجه شده است .......

لازم به ذکر است در دادگاه زوجه هیچ گونه مدرکی دال بر ضرب و شتم و جراحت ارائه نداده .
سوالم این است که ایا با مواردی که پزشکی قانونی گفته ایا جز موراد استنادی عدم تمکین زوجه میباشد و دادگاه حکم به عدم تمکین زوجه میدهد؟
روند پرونده این شکلیه که الزام به تمکین زدم به دادگاه رفتیم . زوجه هیچ گونه مدرکی نداشت که ضرب و شتم کرده باشم یا قفل درب رو تعویض کرده باشم یا محکومیت کیفری داشته باشم یا اعتیاد داشته باشم فقط چون بنده افکار وسواسی داشتم و قرص میخوردم زوجه بزرگش کرد و گفت زوج بیماری روانی خاص داره و دارو مصرف میکنه منو میزنه و من امنیت جانی و حیثیتی ندارم از قاضی خواست که به پزشکی قانونی بفرستدم .که بعدش دوتاییون را خواستن و در جواب پزشکی قانونی زوجه نوشتن که زوجه دچار افسردگی میباشد که بحث با زوج حالشو بدتر میکنه و زوجه باید درمان بشه .و درجواب زوج هم همون چیزی رو که قبلا واست فرستادم رو گفتن ... .خب الان توی جواب پزشکی قانونی بنده ننوشته مشکل روانی دارم و نوشته روانپریش نیست و فقط خصوصیات اخلاقیش و شخصیتش رو نوشته .خونه مستقل و ما ی فرزند پسر۱۰ ساله هم داریم .

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینکه زوجه مدرکی دال برضرب و جرح ندارد . دلیل برآن نیست که کتک نخورده باشد .
علیهذا باتوجه به نظر کمیسیون پزشکی قانونی دادخواست الزام به تمیکن‌ رد خواهد شد

نظر به اعلام رسمی این مطلب که اختلالات موجود در شخصیت زوج باعث سختی و مشقت زوجه می شود موضوع عسر و حرج زوجه قابل اثبات بوده و احتمال صدور حکم بر رد دعوی تمکین بسیار زیاد است .