با عدم تغییر نظر قاضی پرونده با وجود ارسال لایحه دفاعیه؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹ #57533050

در پرنده به شماره ----------------------------------در باز پرسی شعبه یک دادسرای لنگرود گیلان به موجب شکایت جناب ------------------------------------- که در ابلاغیه ای به این موجب هفته گذشته چهارشنبه ارسال شد بنده در روز یکشنبه هفته بعد لایحه دفاعی خود را از طرف خدمات الکترونیکی قضایی اردبیل ارسال کردم با این وجود نظر قاضی پرونده تغییری حاصل نشده و مکدا مصر هست بنده در این شرایط کرونا که لنگرود هم جز نقطه های قرمز کشور هست حضور یابم بنده شکایت خود را مبنی بر برداشت غیر مجاز از حساب خود در فروردین سال ۹۸ تقدیم کردم که با شماره پرونده ----------------------------------------در دادسرای اردبیل ثبت و به دلیل عدم صلاحیت قاضی به شهرستان ایذه ارسال گردید که در انجا هم مختومه شد و فقط کیفر خواست متهم صادر گردید و دیگر هیچ خبری از ان پرونده وجود ندارد ولی در عوض شکایتها و ابلاغیه های مختلف از شروع سال ۹۹ برای بنده ارسال می شود و در پرونده فعلی که کاملا متهم و ذینفع پرونده هستم دفاعیات و برگه شکایت خود را به صورت لایحه ارسال کردم و مطلبی که یکی از پرسنل پلیس فتا در اردبیل گفتند که به عنوان دفاعیه به صورت لایحه ارسال کنم در موضوع لایحه وجود دارد ولی مثل اینکه مورد قبول قاضی پرونده قرار نگرفته است بنده مجبور هستم در ۲۱ مهر ۹۹ در این شرایط و با وجود اینکه چنین جرمی انجام نداده ام و با کلی هزینه به شهرستان فوق سفر کنم و از خود دفاع کنم در حالی که مدرک زیادی برای اثبات بی گناهی خود ندارم و به احتمال زیا د حتی در صورت وجود وکیل محکوم بشوم

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
۱.در این خصوص باید پرونده به طور کامل بررسی و مطالعه شود
۲.اما به هر حال پیشنهاد میشود حتما در جلسات رسیدگی شرکت کنید
۳.در صورت صدور رای علیه شما در مرحله بدوی میتوانید تجدید نظر خواهی کنید

سلام. پرونده اتان بایست بررسی دقیق شود. حتما لایحه شما بدست قاضی رسیده باید ببینیم مدارک و مستندات شما جهت دفاع چی بوده و در لایحه چی نوشتین