آیا این رای وحدت رویه در خصوص دعاوی حقوقی نیز برای ابطال معامله به قصد فرار از دین نیز قابل اعمال است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۳ #57500623

با عرض سلام و خسته نباشید
با توجه به رای وحدت رویه شماره ۷۷۴ (که
انتقال اموال را قبل از محکومیت قطعی به پرداخت دین، غیرقابل تعقیب جزائی دانسته است و بیان شده این رای در اجرای ذیل ماده ۴۷۱ قانون آیین دادرسی کیفری، در موارد مشابه برای کلیه مراجع قضایی و غیر قضایی لازم‌الاتباع است.)
یعنی انتقال اموال قبل از محکومیت قطعی به پرداخت دین، غیرقابل ابطال است؟
لطفا کامل و مستدل پاسخ دهید
با سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا معاملات صوری به ضرر غیر قابل ابطال است

با سلام
خیر تنها به این معنی است که قبل از صدور حکم محکومیت عمل انتقال جرم نیست و از لحاظ کیفری قابل مجازات نیست ولیکن از لحاظ حقوقی به جهت صوری بودن معامله قابل ابطال است