با ازدواج مجدد بنده موافقت می شود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۲۱ #57482803

سلام وقت بخیر
بنده در سال ۹۵ عقد کردم با زوجه پس از یک سال اختلاف پیدا کردیم و پس از گذشت ۳ سال الان۶ ماه است که بابت مهریه «یک چهارم» حقوق من را از اداره ثبت اسناد توقیف کرده و برداشت می کند و اظهارنامه شروع زندگی مشترک من را در برج ۴ امسال پاسخ نداده و دادخواست تمکین من هم با حق حبس ایشان ۲ ماه پیش رد شده است.حالا هم با توجه به حق حبس از شروع زندگی مشترک با من خوداری می کند.
آیا با توجه به اینکه ۶ ماه است اختلاف حقوقی و قانونی شده و اینکه پرونده مهریه را به دادگاه نیاورده تا اقساط آن مشخص شود ( الان هم قسطی از حقوق برمی داره ) با ازدواج مجدد بنده موافقت می شود؟
چه کنم قاضی متوجه شود اختلاف ما ۴ ساله است نه ۶ ماهه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ارادت با توجه به موارد ایراد شده اختمال حکم به ازدواج مجدد تقریبا بعید است ...اما شما مدارک و شاهدی اگر دارید مبنی بر ادعای خود به دادگاه معرفی کنید

با سلام با مدارک دادگاهی که دارید و اظهار نامه ارسالی و رد دادخواست تمکین اقدام به ازدواج مجدد با دادخواست جدید کنید

با توجه به اینکه تمکین رد شده است امکان ازدواج مجدد شما وجود ندارد

با توجه به رد شدن دادخواست تمکین و حق حبس زوجه دادخواست ازدواج مجدد رد می شود.

باسلام
امکان موافقت با ازدواج مجدد خیلی کم است

خیر با توجه به اینکه درخواست تمکین شما رد شده است لذا با ازدواج موقت شما موافقت نخواهد شد

درود
اگر زوجه حق حبس دارد معمولا با ازدواج مجدد موافقت نمی شود البته بعضی از شعب به ندرت می پذیرند.