نحوه محاسبه حق کسب و پیشه برای املاک تجاری چگونه است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۷۴۵ #57397688

با عرض سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم . برا اساس مفاد قانون موجر و مستاجر مصوب سال ۱۳۵۶ حق کسب و پیشه در صورت تخلیه ملک به مستاجر تعلق می گیرد . حق کسب و پیشه برای مدت زمان ۵۰ سال که دست مستاجر بوده چگونه محاسبه می شود و آیا حق کسب پیشه برای ملکی که کاربری انباری داشته و مستاجر طبق قرارداد اجاره بصورت انباری از آن استفاده کرده با حق کسب و پیشه برای ملکی که خرید و فروش کالا در آن انجام می گیرد متفاوت است ؟

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود قطعا متفاوت است اما مبلغ قطعی توسط کارشناس احراز میگردد

سلام
توسط کارشناس تعیین می شود

توسط کارشناس محاسبه می شود...

بادرودوسلام ازطریق کارشناس معین می شود.

سلام طبق نظر کارشناس برآورد میگردد

با سلام ،این موضوع در دادگاه مورد رسیدگی قرار می گیرد و دادگاه برای محاسبه ،کارشناس تعیین می نماید و کارشناس براساس آن نظریه خواهد داد .در صورتیکه به نظر کارشناسی اعتراضی باشد طرفین دعوا می توانند با هزینه خودشان مجددا تقاضای کارشناسی نمایند

توسط کارشناس محاسبه میگردد