همسرم میتواند وجه سهم بنده را بابت بدهی مهریه توقیف کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۶ #57361722

با سلام بنده یک منزل مسکونی دارم که با همسرم شریک هستم و سهم بنده مستثنیات دین شناخته شده حال همسرم دستور فروش ملک مشاع گرفته وقتی ملک فروش رفت ایا همسرم میتواند وجه سهم بنده را بابت بدهی مهریه توقیف کند؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بستگی به ثمن‌ ملک دارد تا حدی که شما بتوانید با توجه به شانتون خانه ای تهیه کنید این حق را دارند

اگر قصد تهیه موضوع اولیه( منزل ) را داشته باشید خیر قابل توقیف نیست

سلام. بله میتوانند مبلغ را در حساب شما توقیف نمایند

با سلام
اگر ثمن معامله (وجه نقدی ) در حسابتان مدتی بماند بابت مهریه قابل توقیف است.

با سلام
در صورتیکه وجه حاصل از فروش در حسابتان بماند بله قابل توقیف است. فورا تبدیل نمایید

با سلام
اگر شما سریعا جهت خرید ملک اقدام نمایید خیر ، اما در غیر ان میتواند اقدام به توقیف وجه نماید