حکم یکسال زندان پرداخت جریمه نقدی به ارزش خود ملک و رد منزل را داده؛ آیا این حکم نقض میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #57267518

عرض سلام و خسته نباشید
من فرزند خوانده یک خانواده هستم که ناپدری من دو زن داشته است و از همسر دوم یک پسر دارد نامادری من همسر اول هستن و پدر خوانده من سال ۱۳۸۳ فوت نموده اند از ان زمان تا الان تمام دارایی پدر خوانده ام در اختیار همسر دوم و پسر ایشان بوده است. و بمن که طبق نامهای که از پرورشگاه دارم که پدرخوانده ام موظقف بوده ۱.۳ از اموالش را بمن بدهد حتی یک قران هم تعلق نگرفته اس. نه بمن نه به نامادری من که همسر اول بوده اند. همه در تصرف پسر و همسر دوم هست و ایشان با پارتی بازی و دادن باج پرونده ها را به نفع خود پیش میبرد. نامادری من یک خانه دارد به متراژ ۳۰۰ متر که زمین این ملک به نام پدر ایشان یعنی پدربزرگ ناتنی من هست که سالها پیش فوت کردند و پدر خوانده من روی این زمین بنا احداث کرده اند هیچ چیز از اعیان این ملک بنام پدر خوانده من نیست سند زمین بنام پدر بزرگ ناتنی من است پروانه ساخت به اسم پر خوانده من نیست ٱب برق و تلفنم به اسمشون نیست. پسر همسر دوم پدرخوانده ام شاکی این خونه شده که اعیان ملک مال پدرم است و مادر من بخاطر مخارج خودش این ملک را فروخته ولی نتوانسته سند ملک را بگیرد. پسر همسر دوم به عنوان فروش مال غیر از نامادری من شکایت کرده این پرونده یکبار تا مشخص شدن صاحب ملک متوقف شده اما پسر همسر دوم با پارتی بازی و باج این پرونده رو پیش گرفته و حالا حکم یکسال زندان پرداخت جریمه نقدی به ارزش خود ملک و رد منزل را داده درصورتی که خواهر و برادرهای نامادری ام که زمین این ملک به اسم پدر مرحومشان بوده شاکی ورثه پدرناتنی ام شدن. و اون پرونده در جریانه. وکیل بما میگه من این رای رو نقض میکنم اما باید پول بدید به نظر شما ایا این حکم نقض میشه؟؟ ایا این ملک فروش مال غیر؟؟ ملکی که هیچ مدذکی مبنی بر مالکیته ناپدری ام برایش ثبت نشده.من دیوانه شدم از شدت ترس و استرس نامادری من پیرزنی ۷۰ ساله اس از سال ۱۳۸۳ یک قران هم بهش ندادن حتی مهریه ام نگرفته حالام که خانه اش را فروخته پسر همسر دوم ادعا میکنه که اعیان ملک مال پدرمه و نباید فروخته میش

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قطعا باید از یک وکیل خوب در این پرونده(ها) استفاده نمایید...
باستناد اظهارات و توضیحات شما ، کاملا حق با شماست و حتی تصرفات دیگری که آنها نمودند نیز قابل پیگیری و مطالبه است.