چگونه مطلع شوم پدرم در محضری سهم الارث را چه تعیین کرده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۲ #57239593

سلام من تنها فرزند پسر خانواده هستم چگونه مطلع شوم پدرم در محضری سهم لاارث را چه تعیین کرده چون تنها با دو خواهرم رابطه خوبی دارد با من و مادرم خیر من ۳۸ سال دارم و مجرد هم هستم؟ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ایشون میتونن قبل فوت فقت یک سوم اموالشون رو وصیت کنن

باسلام
پدر شما در زمان حیات خود صرفا میتواند از طریق وصیت تا یک سوم اموال خود را منتقل نماید

بااحترام
باید از خود دفتر اسناد رسمی سوال کنید اگر به شما پاسخ دهند

با سلام پدر شما تا یک سوم اموالش را می‌تواند طی وصیت به هر شخصی انتفال دهد مازاد بر آن موط به اجاره کلیه وراث میباشد

با درود وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است

باسلام پدرشماتایک سوم اموال خود امیتواندبه هرکسی دوست داردواگذارنمایدمابقی اموال طبق قانون تقسیم میگردد

وصیت تا یک سوم نافذ است