آیا میتونه با اون مهریه م رو باطل کنه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۹۹ #57221901

همسرم به زور از من برای بخشش مهریه م دست نوشته با اثر انگشت گرفته
توروخدا خیلی برام مهمه لطفا جواب بدین ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید شکایت ابطال بدین اما بدلیل عدم اطلاعات حقوقی کافی امکان اثباتش برای شما سخته

در صورت اثبات اکراه و اجبار شما می توانید دادخواست ابطال آن را علیه همسرتان مطرح کنید

با سلام
شما میتوانید مهریه خود را مطالبه و درصورت استناد زوج به این سند آنرا انکار نمایید.

اعتبار نداره شما می توانید مهریه رو مطالبه نمایید

با سلام . درصورتیکه موضوع دست نوشته، بخشش باشد به سادگی می توانید اثر آن را از بین ببرید . درصورت تمایل از طریق سایت تماس بگیرید.

درود : بله میتوانید شکایت کنید هر چند در صورت عدم اثبات هم میتوانید به مهریه رجوع کنید اگر فقط بخشیدن نوشته باشه در برگه عادی

با سلام
با اینکه اقرار نامه شما عادی بوده اما تا زمانی که مفاد آن بررسی نشده باشد نمیتوان گفت فقط میتوان گفت اگر هبه بوده و بذل کرده اید میتوانید حرف خود را پس بگیرید اما اگر ابرا کرده باشید باید حتما اکراه را ثابت کنید میتوانید به شهود یا اتیان سوگند یا اگر سابقه اذیت و اجبار داشتید از سوی شوهر تان به آن استناد کنید و دادخواست ابطال سند غیر مالی دهید.