آیا مستثنیات دین مزایده گذاشته میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۰ #57211823

همسرم یک فقره چک پانزده میلیونی بصورت دستی در حضور چند شاهد پول دادن و چک دریافت نکرد طرف اصل خاسته رو هشت و نیم میلیون از چک اقدام کردن و بعد از ۲۲ ماه با تاخیر تادیه بیست میلیون رای گرفتن مالی برای تامین خاسته نداشتیم شاکی همسرمو بازداشت کرد و مجبور شدیم برای آزادیش لوازم خونه از جمله یخچال و تلوزیون و گاز و لباسشویی به اجرای احکام معرفی کنیم الان مال دست امین سپرده شده و قراره مزایده بذارن
شاهد بردیم پشت در شعبه
دادگاه شاهدارو رد کردن در پرونده صورتجلسه کردن ما شاهد نبردیم
بابت اعسار شاهد بردیم پشت در شعبه باز اعسار رد کردن در پرونده نوشتن در جلسه اعسار حاضر نشدیم
نمیدونم چرا قاضی دروغ صورتجلسه نوشت
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در خصوص ادعای شما باید بتوانید اثبات نمایید لذا اموالی که خودتان معرفی نمودید در مزایده قرار میگیرد موفق باشید

خیر با اثبات اموال به عنوان مستثنیات دین ،اموال مزبورقابل توقیف نخواهند بود

بله
درصورتیکه راسا اعلام فرمودیدمزایده انجام می گیرد

اگرخودتام معرفی کرده اید مزایده میزارن

درود بر شما، ادعای خود در خصوص اقدامات دادگاه بایستی توسط شما اثبات شود، لکن در مورد اموال و وسایل چنانچه خودتان معرفی کرده باشید، قابل مزایده خواهد بود.

با سلام به حفاظت قوه در همان دادگاه مراجعه کنید

در صورتیکه دادگاه اموالی را به عنوان مستثنیات دین بشناسد ف آن اموال قابل توقیف و مزایده نیست .