شکایت بابت منصرف کردن خریداران زمین مشاعی با شهادت شهود

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۶ #57208114

با سلام، در یک ملک مشاع با برادرانم شریک هستم. می‌خوام سهم خود را بفروشم، یکی از برادرانم مشتری که پیشش می رود با حرف‌های واهی آن‌ها را پشیمان می‌کند. تا حالا چند خریدار را منصرف نموده. آیا میشه به استناد به شهادت مشتریان منصرف شده از برادرم شکایت نمایم؟(این اراضی از منابع طبیعی بابت زراعت به نماینده مالکین واگذار شده). واقعا نیاز به پول زمین دارم، لطفا من را راهنمایی نمایید.

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که نیازی به شکایت نیست، از طریق دادگاه نسبت به فروش ملک مشاع اقدام کنید.

با سلام خیر ایشان جرمی انجام نداده که بتوان ازشان شکایت نمود ولی در صورت عدم اقناع ایشان می‌بایست اگر زمین قابل افراز نباشد از طریق دادخواست دستور فروش برای فروش ملک از طریق مزایده اقدام نمایید

سلام ، شکایت بابت منصرف کردن خریدار در قانون مجازات تعریف نشده
بهتره از طریق حقوقی برای فروش زمین اقدام کنید

با سلام
امکان شکایت کیفری در این خصوص متصور نیست. چنانچه در مورد ملک مزبور امکان افراز و تقسیم وجود نداشته باشد بایستی از اداره ثبت محل وقوع ملک گواهی عدم امکان افراز اخذ و مستند به آن دادخواست صدور دستور فروش ملک را تقدیم دادگاه نمایید.

سلام
بهتره از طریق دادگاه نسبت به درخواست فروش ملک مشاع اقدام بفرمایید.
موفق باشید

باسلام ، خیر چنین امکانی وجود ندارد، شما می توانید برای فروش ملک خود از طریق دادگاه اقدام کنید.

سلام و عرض ادب
بنظر پیگیری راه کیفری، نتیجه ای برای شما در بر نخواهد داشت لذا بهتر است از طریق حقوقی اقدام نموده و درصورت امکان افراز، نسبت به افراز و تقسیم و سپس فروش مستقل سهم خود اقدام‌ نمایید و درصورت عدم قابلیت افراز ملک به گواهی اداره ثبت، پیگیر اخذ دستور فروش ملک مشاع از طریق مزایده ملک مشاعی باشید تا امر فروش از طریق دادگاه انجام شود و مشکلات پیرامونی بین شرکا درخصوص فروش ملک کاسته گردد.