میگوید من از شخصی بنام کسی که با من بیع کرده خریدم با شما طرف نمیباشم؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۴۰ #57172415

با سلام بنده در سال نود ملکی با شخصی بیع کردم در صورتی که مبلغی بابت بیعنامه دریافت نکردم و در بینعنامه موجود پرداختی نشده و ایشان متکی در جایی از مباینامه تحویل نگرفته در صوورت پرداختی بابت بیعنامه نشود بیع باطل است و سند هنوز هم بنام خودم شخصی الان تصرف کرده و در هنگام رجوع به کسی که الان در تصرف ملک هست چیزی مدرکی به من ارایه نمیدهد و فقط به بنده میگه اعلام میدارد من از شخصی بنام کسی که با من بیع کرده خریدم با شما طرف نمیباشم در صورت راهنمایی و نیاز به وکیل تضمینی راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی اسناد بیع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود سوال نامفهوم است

درود سوالتان مبهم.می باشد .

سوال نامفهوم است و امکان پاسخگویی به این صورت وجود ندارد.

سوال خود را واضح بیان نمایید

در صورت فروش ملک دادخواست مطالبه ثمن را بدهید.

طبق گفته شما ،ظاهرا ملکی را فروخته اید ولی بابت ثمن معامله مبلغی دریافت ننموده اید.
با این وصف باید دادخواست مطالبه ثمن معامله مطرح بنمایید.

سلام
سوال شما واضح نیست شما میتوانید با انتخاب ارزیابی مشاوره تلفنی نسبت به دریافت راهکار مناسب اقدام نمایید !