مبایعه نامه در دفتر اسناد رسمی، قابل تنظیم میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴,۷۷۲ #31706981

آیا مبایعه نامه در دفتر اسناد رسمی تنظیم میشود یا فقط در بنگاه های املاک صورت میگیرد؟

مشاوره حقوقی اسناد بیع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبایعه نامه در مشاورین املاک قابل تنظیم است و در دفاتر اسناد رسمی صورت نمی گیرد

با سلام شما می توانید زد رسمی ملک را در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم نمایید چنانچه در خصوص مواردی اختلاف دارید می‌توانید به صورت صلح نامه سند فوق را تنظیم نمایید

میایعه نامه سندی عادی است و در حدود تعهدات طرفین الزام اور‌است ،مراجعه به دفاتر اسناد رسمی جهت انتقال سند رسمی است.
۲-اگر شخصی بدون داشتن سمت و بدون وکالت مال دیگری را بفروشد علاوه بر غیرنافذ بودن معامله از لحاظ حقوقی از لحاظ بحث کیفری مرتکب جرم فروش مال عیر گشته است.

مبایعه نامه دربنگاه املاک صورت می گیرد

مبایعه نامه قراردادی که تحت عنوان قولنامه در بنگاه های معاملاتی و یا بیرون از آن جا تنظیم می شود سندی عادی است و به همین خاطر طرفین (خریدار و فروشنده) باید نهایت دقت را در تنظیم آن بنماید تا بعدا دچار مشکل نشوند.طبق تاریخی که در مبایعه‌نامه آمده است، فروشنده و خریدار برای انتقال سند و سند زدن در دفترخانه حضور پیدا می‌کنند
دفتر اسناد رسمی محل انتقال سند است نه تنظیم مبایعه نامه.
ترجیحا مبایعه نامه را با راهنمایی وکلا و مشاوران حقوقی تنظبم کنید نه مشاورین املاک.