نحوه و مرجع اعلام فرزند ۹ ساله برای زندگی با والدین

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸ #57145622

سلام وقت بخیر خدمت وکلای محترم، همه وکلای محترم می‌فرمایند فرزند دختر به ۹ سال قمری رسید، خود انتخاب می‌کند با چه کسی زندگی کند. خب الان سوال من این هست در چه محکمه یا شورایی اعلام کند؟ مثلا پدر، دختر را به زور نزد خود نگهدارد، دختر چگونه می‌تواند انتخاب کند با مادر زندگی کند؟ هر چقدر هم که در قانون تصریح شده باشد که دختر خود انتخاب می‌کند، اگر پدر دختر را بترساند یا محل زندگی دختر را تغییر دهد یا به جای او صحبت کند که نتواند مادر را ببیند تکلیف چیست؟ آیا نمی‌بایست حداقل یک‌بار دادگاه یا شورای حل اختلاف ورود کند و فرزند در حضور قاضی یا شورا اعلام کند که با چه کسی می‌خواهد زندگی کند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کودک آزاری جرم بوده و در صورتی که فرزند تحت اذیت و آزار جسمانی یا روانی پدر یا هرشخص دیگری باشد امکان اعلام گزارش توسط مادر یا مددکاران اجتماعی بهزیستی وجود داشته و دادستان به موضوع ورود خواهد کرد. در سال ۱۳۹۹ مقرره ای تحت عنوان قانون حمایت از اطفال و نوجوانان در رابطه با جرائم مرتبط با کودک آزاری به تصویب رسیده است.

با سلام
در صورت تحت آزار بودن دختر ۹ساله . نادر یا هر شخص ثالثی می تواند با اورژانس اجتماعی تماس گرفته و حتی به دادستان محل گزارش دهند که قطعا پیگیری خواهد شد و تحت اتهام کودک آزاری مورد تعقیب قرار خواهند گرفت.

با سلام
چنانچه سلامت روانی یا جسمی فرزندتان در اثر اقدامات پدرش به خطر افتاده یا اینکه از اعمال خشونت یا تهدید علیه وی اطمینان دارید ، علیه پدر اعلام جرم نمایید، در روند رسیدگی انتخاب فرزند نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت .

سلام در مورد سوال شما تکلیف بر عهده فرزند است و در صورت کودک آزاری طبق قانون حمایت از کودکان برای والدین مجازات تعیین خواهد شد.

درواقع خودفرزندمیتواندازپدرخودتحت عنوان تهدید شکایت کندوپس ازاین سن ،ازتحت حضانت بودن خارج شده .