قرار منع تعقیب به علت عدم سونیت متهم در فروش مال غیر به چه معناست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۸۶۳ #57142912

با سلام در مورد فروش سهم الارث من توسط دیگر ورثا شکایت فروش مال غیر در دادسرا داشتم که چند روز پیش در سایت ثنا دیدم منع تعقیب نوشته علت را جویا شدم گفتند به علت عدم سونیت متهم بوده!
البته از وقوع جرم بیش از ۱۰ سال میگذرد و ارزش سهم من بیش از ۱۰۰ میلیون تومان است آیا منع تعقیب میتونه به خاطر مرور زمان باشه؟ و عدم سونیت متهم چطوری برای دادسرا ثابت میشه؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
جرم دارای ارکانی است عنصر قانونی، مادی و روانی که هر سه عنصر باید احراز شود و عنصر روانی همان عمد قصد یا سو نیت است.

سلام
بایدبه متن دفاعیات شان درپرونده رجوع کنیدمیتوانیداعتراض کنیدامکان طرح دعوی حقوقی هم دارید

خیر. در صورت شمول مرور زمان قرار موقوفی تعقیب صادر می شود نه قرار منع تعقیب. صراحتا در قرار منع ذکر شده به علت عدم وجود عنصر روانی است. این قرار ظرف مدت ده روز از تاریخ ابلاغ توسط شاکی قابل اعتراض در دادگاه صالح به رسیدگی به اصل اتهام است.

با سلام ظاهرا علت قرار به دلیل عدم احراز سوء نیت و عنصر روانی جرم بوده است و اگرچه مشمول مرور زمان نیز می گردد . در دادگاه حقوقی حقوق خود را مطالبه نمایید .

سلام
مشمول مرور زمان شده و همچنین عنصر روانی جرم محرز نشده است. می توانید در وقت مقرر اعتراض نمایید

باسلام
یعنی متهم عمدی در این خصوص نداشتند.
از طریق حقوقی میتوانید مطالبه ی خسارت کنید با شرایطی.

سلام سونیت عنصر معنوی جرم میباشد و ب معنی این است ک قصد و نتیجه ارتکاب جرم را نداشته و ثابت نموده ک اطلاعی از مال غیر بودن نداشته است و عمل ارتکابی عنوان کیفری نداشته