آیا با گواهی پزشک قانونی می توانم الزام به تمکین همسرم را رد کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۹۰۱ #57093440

با سلام بنده دوماه منزل شوهرم رو ترک کردم چون امنیت جانی نداشتم وکتک میزد وتهدید به کتکم میکرد فقط یکبارم موفق شدم نامه پزشک قانونی بگیرم الان شوهرم دادخواست تمکین داده آیا با یک نامه پزشک قانونی که مشت تو صورتم زد وباعث کبودی چشم ولبم شد دادخواست تمکین رد میشود؟سوال دوم با یکبار نامه پزشکی قانونی میتوانم طلاق بگیرم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال رد دعوای الزام به تمکین ایشان زیاد است.

با یک بار نامه پزشکی قانونی آن هم جراحات در حد کبودی تاثیری در حکم ود درخواست طلاق ندارد. اما در پرونده الزام به تمکین در کنار سایر ادله مانند شهادت شهود می تواند کمک کننده باشد.

تا جرمی اثبات نشود نامه پزشکی قانونی قابل استناد نیست ولیکن میتوانید با ارائه نامه پزشکی قانونی و شهادت شهود عدم داشتن امنیت جانیتان را اثبات نمایید .

با سلام - شما بایستی گواهی پزشکی قانونی را ضمیمه لایحه کنید وآنرا به دادگاه ارائه دهید تا نسبت به رد دادخواست الزام به تمکین ایشان موثر باشد وچنانچه مفید بود میتوانید نسبت به عسر وحرج خود ادعا کنید ودادخواست طلاق دهید.

نامه پزشکی قانونی درصورتی به شما درپرونده تمکین کمک می کند که شوایت کیفری بابت ضرب و جرح را ادامه داده باشید . یعنی بعد از گرفتن پزشکی قانونی پرونده را ادامه دهید

سلام

شما به نداشتن امنیت جانی استناد نموده و نامه مزبور را هم ضمیمه کنید، با رد دعوای الزام به تمکین ممکن است بتوانید اقدام به اثبات عسروحرج و تقاضای طلاق نمایید

با سلام احتمال رد دعوای الزام به تمکین ایشان زیاد است. ولی در مورد طلاق به صرف یک گواهی پزشکی قانونی که منجر به محکومیت طرف مقابل در دادگاه هم نشده به منزله سوء رفتار مستمر زوج تلقی نشده و از موجبات عسر و حرج نیست.