آیا در دادگاه سوابق ثبتی و گواهی ثبتی معتبر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۱۸۱ #57091489

با سلام و خسته نباشید ، فردی بر زمین ما ادعا دارد ما به ایشان گفتیم مدرک بیار او کفت : دلیل من این است که دو نفر شاهد سن بالا کفته اند این زمین ماله شما است.،ما گفتیم داخل سوابق ثبتی اداره ثبت نشان میدهد این زمین از ما است و با حدود اجمالی و گواهی ثبتی ما در اداره ثبت هم خوانی دارد.. آیا در دادگاه سوابق ثبتی و گواهی ثبتی بالاتر است و قاضی بیشتر مورد قبولش است یا صرف اینکه یک بزگر یا دو بزرگر سن بالا بطور شفاهی یا استشهاد دو نفر سن بالا بگویند که شاید حتی این دو نفر سن بالا را با پول خریده باشند

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کسی که سند رسمی به نام اوست مالک شناخته خواهد شد

کسی مالک شناخته میشود که سند رسمی به نامش باشد

باسلام و احترام ، قانونا سند ثبتی ملاک اعتبار و مالکیت می باشد. اگر سندی به نام نباشد سابقه تصرف اماره بر مالکیت است

با سلام ،اگر ایشان مدعی آنست که ملک مربوط به وی می باشد باید دلایل و مستندات ارائه و اثبات نماید.وقتی اداره ثبت مالکیت شما را تایید می نماید جای نگرانی نخواهد بود

سلام .اساسا وفق قانون ثبت محاکم کسی را مالک می شناسند که سند رسمی به نام ایشان باشد.

با درود ماده ۲۲قانون ثبت مالک کسی است که سند رسمی بنام اوست

سلام
بر اساس قانون ثبت محاکم کسی را مالک می شناسند که سند رسمی معتبر به نام ایشان باشد