سند موتور سیکلت، را گم کرده ام، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷,۸۶۰ #57042196

سند و برگ سبز موتور سیکلتم را گم کردم و از صاحب سند وکالت کاری ده روزه دارم باید چه کاری انجام دهم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای المثنی بدهید

سلام
قبل از هر چیز نسبت به اعلام مفقودی مدارک اقدام نمایید و متعاقبا مبادرت به تقاضای صدور المثنی نمایید

بایستی اعلام مفقودی نمایید

با سلام و احترام
شرایط و مدارک صدور سند المثنی مالکیت موتورسیکلت

* حضور مالک یا نماینده قانونی ایشان به همراه موتورسیکلت جهت سیر مراحل قانونی
* اصل مدارک شناسایی معتبر شامل کارت ملی یا شناسنامه یا وکالتنامه برای نماینده قانونی وی به همراه مدرک شناسایی
* اصل کارت مشخصات موتورسیکلت
* مدارک احراز سکونت مالک در آدرس اعلامی
* ارائه بیمه نامه شخص ثالث معتبر
* درج یک نوبت آگهی در روزنامه های کثیرالانتشار مبنی بر فقدان سند مالکیت موتورسیکلت و سپری شدن ۱۰ روز از تاریخ آگهی و قبول هرگونه مسئولیت در قبال کشف فساد احتمالی الزامی است.
* ارائه گواهی مفاصا حساب از اجرائیات در صورت عدم پرداخت وجوه جرائم معوقه
* واریز هزینه صدور سندمالکیت المثنی موتورسیکلت (هزینه + شماره حساب واریزی را از مراکز تعویض پلاک دریافت نمایید)یادآوری می گردد ؛ کلیه هزینه های نقل و انتقال و تعویض پلاک از طریق دستگاه های کارت خوان موجود در مراکز تعویض پلاک دریافت می گردد.

شرایط و مدارک صدور سند المثنی مالکیت موتورسیکلت

حضور مالک یا نماینده قانونی ایشان به همراه موتورسیکلت جهت سیر مراحل قانونی اصل مدارک شناسایی معتبر شامل کارت ملی یا شناسنامه یا وکالتنامه برای نماینده قانونی وی به همراه مدرک شناسایی اصل کارت مشخصات موتورسیکلتمدارک احراز سکونت مالک در آدرس اعلامیارائه بیمه نامه شخص ثالث معتبر درج یک نوبت آگهی در روزنامه های کثیرالانتشار مبنی بر فقدان سند مالکیت موتورسیکلت و سپری شدن ۱۰ روز از تاریخ آگهی و قبول هرگونه مسئولیت در قبال کشف فساد احتمالی الزامی است. ارائه گواهی مفاصا حساب از اجرائیات در صورت عدم پرداخت وجوه جرائم معوقه واریز هزینه صدور سندمالکیت المثنی موتورسیکلت (هزینه + شماره حساب واریزی را از مراکز تعویض پلاک دریافت نمایید)یادآوری می گردد ؛ کلیه هزینه های نقل و انتقال و تعویض پلاک از طریق دستگاه های کارت خوان موجود در مراکز تعویض پلاک دریافت می گردد.