آیا تحویل مال مورد مزایده، موعد مقرری دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴,۵۲۰ #56972057

سلام
مزایده ای که خود شاکی آن پرونده بوده ام را خریداری کرده ام.
آیا تحویل مال مهلت مقرر دارد؟
آیا تا زمانی که من تحویل نگرفته ام فرد موظف حفظ آن است؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
عنوان ننموده ایید که مال منقول است یا غیر منقول در هرصورت به اطلاع میرساند

اگر مال منقول مطابق ماده۱۳۴ قانون اجرای احکام مدنی
تسلیم مال فقط بعد از پرداخت تمام بهای آن صورت خواهد گرفت وجون جنابعالی بابت محکوم به مال را قبول نموده ایید چنانچه مبلغ طلب شما معادل قیمت مال باشد بع شما تسلیم میگردد وامر مبلغ قیمتش مازاد طلب شما باشد باید تفاوت قیمت وسپس طبق ماده ۱۳۴ عمل خواهد شد
اگر مال غیر منقول باشدمطابق ماده ۱۴۴ همان قانون که مشعر است بر اینکه
در مواردی که ملک خریدار نداشته و محکوم‌له آن را در مقابل طلب خود قبول نماید مالک ظرف دو ماه از تاریخ انجام مزایده می‌تواند‌کلیه بدهی و خسارات و هزینه‌های اجرایی را پرداخته و مانع انتقال ملک به محکوم‌له شود. دادگاه بعد از انقضای مهلت مزبور دستور انتقال تمام یا‌قسمتی از ملک را که معادل طلب محکوم‌له باشد خواهد داد
لذا ملاحظه میشود که تحویل مال مخصوصا در اموال غیر منقول مدت زمان ۲ ماه دارد وبه صرف برنده شدن در مزایده مال فورا به شما تحویل نمیگردد

زمان خاصی برای آن در قوانین پیش بینی نشده است وبعد از اجرای تشریفات قانونی تحویل داده می شود
و ایشان تا آن زمان موظف به نگهداری است

سلام
مقید به مهلت خاصی نیست و بعد از انجام تشریفات قانونی تحویل می گردد

اگر مال در دست محکوم علیه است بایستی تحویل شما گردد از طریق اجرای احکام شعبه