اگر کارگر حین کار دچار حادثه و نقص عضو گردد، آیا جبران خسارت وارده به کارگر جزو حق و حقوقی می باشد که کارفرما باید پرداخت نماید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۶ #56965577

سلام. طبق ماده ۱۸۳ قانون کار، کارفرما در صورت بیمه نکردن کارگر موظف به تادیه کلیه حقوق کارگر در صورت شکایت وی میباشد. اگر کارگر حین کار دچار حادثه و نقص عضو گردد، آیا جبران خسارت وارده به کارگر جزو حق و حقوقی می باشد که کارفرما باید پرداخت نماید؟
اگر کارفرما مقصر شناخته شود، موظف به پرداخت کدام هزینه ها می باشد؟ دیه، از کار افتادگی، هزینه درمان؟ و اینکه هزینه درمان بر چه اساسی تعیین میشود؟
تشکر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کارفرماباید بیمه مسئولیت داشته باشد البته برای خسارات این امر بایستی ارجاع امر به نظر کارشناسی برسد تا میزان تقصیر هر شخصی مشخص و بر حسب میزان تقصیر محکوم به پرداخت خسارت شود

باسلام وظیفه کارفرما در بیمه نمودن را که خودتان اشاره نمودید اما در صورتیکه بیمه ای در کار نبود پس از وقوع حادثه و با پیگیری و شکایت و درخواست کارگر، امر به کارشناس ارجاع داده می‌شود و درصد تقصیر مشخص می گردد پس از آن کارفرما به میزان تقصیر خود موظف به پرداخت خسارت خواهد بود

در هر صورت کارفرما باید اقدام به بیمه مسئولیت می نموده و هر اتفاقی در کارگاه بر عهده ایشان است. میزان درصد و موارد بعدی براساس نوع کار و ... می باشد

با سلام
برای این امر بایستی ارجاع امر به نظر کارشناسی برسد تا میزان تقصیر هر شخصی مشخص و بر حسب میزان تقصیر محکوم به پرداخت خسارت گردد

سلام
تشخیص بر عهده کمیسیون پزشکی میباشد که در صورت اثبات آن کارفرما موظف به جبران خسارت میباشد