مبلغ بدهی تقسیط نشده، چه اقدامی میتوانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۰ #56933088

با سلام و احترام
اینجانب در حل اختلاف پرونده مالی به مبلغ ده میلیون محکوم شده ام، درخواست اعسار مبلغ محکوم شده را کرده بودم و در ماه قبل جلسه برگزار شد و مدارک راهور و بانک ارائه کردم که جلسه به نحو بنده بود ولی بنده بجای دو تا شاهد یک شاهد برده بودم که چند روز پیش رای به عدم حضور یکی از شاهدین بنده را محکوم کرده و تقسیط نشد.
۲۰ روز مهلت اعتراض دادن.
حال لطفا مرا راهنمایی فرمایید چه اقدامی بکنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به جای اعتراص . دوباره دادخواست بدید

با سلام مجدد میتوانید دادخواست اعسار مطرح کنید.

مجدد دادخواست اعسار بدهید و اینبار مدارک و شهود را بصورت کامل ارائه نمایید .

میتوانید نسبت به دادنامه صادره اعتراض نموده و اعلام دارید که استهادیه شهود و مدارک دیگری که دال بر اعسار شما هستند ضمیمه پرونده بوده و صرفا یکی از شهود امکان حضور در جلسه را نیافته است لذا تقاضای نقض دادنامه را مطالبه نمایید

با سلام
متاسفانه در صورت عدم حضور تعداد لازم قانونی برای شهادت اعتراض شما به نتیجه ایی نخواهد رسید .صرفا برای طولانی کردن رسیدگی موثر است . می توانیر بعد از صدور اجراییه نیز ظرف ۳۰ روز درخواست اعسار خود را مجددا مطرح نمایید.

بهتره دادخواست اعسار مجدد طرح کنید واعتراض کنید فقط پرونده طول می کشد