چطور میتونم از پدرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۶ #56897972

من دوساله ازدواج کردم پدرم مدارک منو بهم نمیده غیر این مسئله دائم هم منو سر هر چیزی فحش رکیک میده و تهید به کشتنم میکنه چکار کنم؟ با شناختی که ازش دارم میدونم آخر یروزی یه بلایی سرم میاره

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در هنگام بروز این چنین موارد با پلیس۱۱۰ نماس بگیرید و در پی آن شکایت در دفتر خدمات قضایی طرح بفرمایید

با سلام
اگر مدارکی بر ادعای خویش دارید جهت توهین و فحاشی و غیره ، میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکوائیه ای علیه ایشان ارایه دهید .
و نیز برای استرداد مدارک و اسناد شما ، میتوانید با تنظیم دادخواستی مبنی بر استرداد مدارک بر علیه پدر اقامه دعوی نمایید
موفق باشید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام توهین و تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید.