میتوانم به جرم‌ مزاحمت شکایت‌ کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۷ #56887869

با سلام‌
۵ سال پیش آقایی ۷۰ ساله از دویتان‌ پدرم پولی رو برای یکی از دوستانم که ۲۵ ساله ایت به صورت دستی داده و از من پرسید بدهم گفتم بده حالا در این ۵ سال هربار برای من مزاحمت ایجاد میکند و از من پول را طلب میکند و میگوید به اعتماد من پول را داده و از همه بدتر اینکه به شده عقده ای شده و این‌ مورد را حتی به همسر و پدر من گفته هر چه به همسرم میگویم شکایت کنیم میگوید اهمیت نده
به نظر شما چه مسیری را در پیش بگیرم که مزاحم نشود هم به من و هم ‌خانواده‌ام ایشان به شدت زبان نفهم هستن و من الان در بارداری به سر میبرم و واقعا اعصاب اینگونه موارد را ندارم در حالی که ایشان چندین بار در تماسهایشان حرفهای زشتی به کار برده اند و من هم گفتم اگر مجدد این موارد را ذکر کنن به خانواده شان میگویم اما هیچ کاری نکردم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مدارک و مستندات لازم و کافی برای اثبات داشته باشید قابل شکایت می باشد

بله جهت شکایت می بایست دلیل و مدارک و یا شاهد داشته باشید

بله میشود لیکن دوست عزیز باید بتوانید مدارک ومستندات ودلایل قانع کننده همراه خود داشته باشید

سلام
می توانید به جرم‌ مزاحمت شکایت‌ کنید باید شواهد یا مدارکی را برای اثبات موضوع در جلسه رسیدگی دادسرا حاضر کنید