آیا ما می توانیم درخواست خلع ید نسبت به کل زمین را داشته باشیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۶ #56886288

با عرض سلام و وقت بخیر
از پدر بنده یک زمین کشاورزی به ارث رسیده است که سند انتقال دارد نیمی از این سند به نام پدرم و نیم دیگر آن به نام دایی او بوده بعدها دایی پدرم به صورت قولنامه ای نصف دیگر را به پدرم می فروشد اما سند نمی زند بعد از فوت پدر و دایی پدر ما به ورثه دایی گفتیم که سند بزنند قبول نکردند دادخواست الزام به تنظیم سند ارائه دادیم و در نهایت دادگاه به نفع ما رای داد اجرائیه صادر شد و در نهایت خود دادگاه می خواهد زمین را انتقال دهد دفترخانه هم برای انتقال کلی مدارک می خواهد از جمله انحصار وراثت دایی پدر و مالیات بر ارث او و... از طرف دیگر زمین در تصرف عده ای از اهالی روستا است و حداقل ۶ ماه طول می کشد تا مدارک خواسته شده را فراهم کنیم چون ورثه فروشنده همکاری نمی کنند حال سوال بنده این است که آیا ما می توانیم درخواست خلع ید نسبت به کل زمین را داشته باشیم بدون اینکه نامی از ورثه دایی پدر ببریم یا حداقل می توانیم نسبت به نیمی از زمین که سندش به نام پدر ماست درخواست خلع ید کنیم ولی باز نامی از آنها نبریم؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به سند مالکیت می توانید دادخواست خلع ید را تقدیم دادگاه کنید

سلام بله میتوانید باتوجه به مالکیت زمین ، دادخواست خلع ید و نیز شکایت تصرف عدوانی مطرح کنید

سلام
بله با توجه به اینکه دادگاه رای به نفع شما صادر کرده مالکیت به شما تعلق دارد و می‌توانید برای رسیدگی به مرجع مورد نظر و اجرای احکام اقدام کنید.

بله با توجه به اینکه دادگاه رای به نفع شما صادر کرد مالکیت به شما تعلق دارد میتوانید مراجعه به اجرای احکام مرجع رسیدگی کنند اقدام کنید و همچنین علیه افرادی که زمین شما را تصرف عدوانی کرده اند شکایت نمایید