رای ترک انفاق و توهینم براش صادر شده؛ آیا میشه رای تمکینش با صورتجلسه پلیس تو دادگاه تجدید نظر رد شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۵ #56837796

با سلام شوهرم خودش منزل را ترک کرد و با خانوادش به مسافرت رفت و دیگه خونه نیومد بعد بر من شکایت کرد که در نبودش قفلهای خونه رو عوض کردم و مانع ورودش به منزل شدم و گفته بود که بنده اعلام کردم نمیخام باهاش زندگی کنم چند نفر از نزدیکاشم استشهاد نامه شو امضا زدن من براش اظهار نامه دعوت به زندگیم فرستادم ولی بازم به خونه بر نگشت در جلسه تمکین قاضی حضور نداشت و مدیر دفتر اظهارات هر دو نفر و پرسید اصلا از من مدارک قبول نکرد و حرفهای شوهرم و ثبت کرد بعد رای به نفع شوهرم صادر شد من اعتراض کردم پرونده تجدید نظر رفته در حالی که من صورتجلسه پلیس رو دارم که بررسی کردن قفل در حیاط و درب خونه عوض نشده شاهدم بردم دادسرا که دیدن خودش فحاشی کرده و گذاشته رفته رای ترک انفاق و توهینم براش صادر شده ایا میشه رای تمکینش با صورتجلسه پلیس تو دادگاه تجدید نظر رد شه

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بامدارک ومستندات خود در مدت زمان ومهلت مقرره تقاضای تجدیدنظررا بدهید

تقاضای تجدید نظر خواهی دهید و مدارک را طی لایحه ای ارائه دهید

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

با سلام
تقاضای تجدید نظر خواهی مطرح کنید و مدارک موجود را با لایحه ای جامع و کامل به تجدید نظر ارائه بدهید .
احتمال نقص رای بدوی در مرحله تجدید وجود دارد .
موفق باشید

با سلام
اگر مدارک موجود که فرموده اید در دست دارید و به تجدید نظر ارایه نموده اید احتمال موفقیت شما بیشتر است و اگر ارسال ننموده اید سریعتر و قبل از شروع به رسیدگی به شعبه تجدید نظر تحویل دهید تا رسیدگی گردد

سلام بله ممکن است رد شود اما بهتر بود شما هم استشهادیه مینی بر رد اظهارات ایشان تنظیم میکردید