با گذشت ۲ سال میخوام حق بیمه خودم را پرداخت کنم آیا چنین امری میسر هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۳۰ #56823735

سلام بنده سالها پیش از کادفرمای خود شکایت نموده و بعد از محکومیت نامبرده در ویوان عدالت اداری که کارفرما ملزم به پرداخت سوابق جا افتاده بیمه و اداره بیمه را موظف به دریافت حق بیمه و احتساب و درج در سوابق اینحانب نموده است، که متاسفانه بدلایلی کارفرما از پرداخت حق بیمه اینجانب معذور بوده و بنده هم توانایی پرداخت هم نداشتم که بجای کارفرما سوابقمو پرداخت کنم لذا در درفترخانه اسناد رسمی حاضر شده از حق خود انصراف داده ام حال با گذشت ۲ سال میخوام حق بیمه خودم را پرداخت کنم آیا چنین امری میسر هست یا خیر... با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنین امری معیسر نیست چون خودتان در دفتر اسناد رسمی طی درخواست رسمی انصراف داده اید کافرما درخواست انصراف شمارو به قطع یقین در اجرای احکام دادگاه صادره حکم یا اداره کار مربوطه لحاظ کرده است