آیا خانمم میتواند معامله را باطل و چک را به عنوان مهریه بگیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۹ #56777013

یکسال پیش از همسرم بدلیل اینکه کلیه اموالمو به نامش کرده بودم یک برگ چک سفید امضا گرفته بودم ۷ماه پیش همسرم کلیه اموالی که به نامش بود را با خود برد با عدم تمکین هم نیامد تا اینکه تقریبا یک ماه پیش با توافق برای طلاق مبلغ ۷۰۰ میلیون در حضور خودش چک سفید امضا را با رضایت او نوشتم.بعد از توافق با من جهت گرفتن چک از من مهریه را به اجرا میگذارد.بنده نیز با چک یک خودرو را معامله کردم و طرف چک۷۰۰ملیونی را به دلیل عدم موجودی برگشت زده است.آیا خانمم میتواند معامله را باطل و چک را به عنوان مهریه بگیرد.و ادعای معامله سوری کند. در حالی که من خودم پشت چک را امضا کردم و خودروی خریداری شده را نیز فروخته ام.سوال دیگرم اینه اگر سند خودروی خریداری شده من به نام شخص ثالث به صورت قطعی بخورد چطور.خانمم اموالی هم برای توقیف چک برگشتی دارد.

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط اموالی که به نام شماباشد قابل توقیف می باشد

زوجه می تواند اموال همسر( شما) را به عنوان مدیون توقیف کند و اموال اشخاص دیگر را نمی تواند توقیف نماید

فقط اموالی که بنام شماست را می تواند توقیف کند نمی تواند اموال اشخاص غیر مدیون را توقیف نماید

درود
زوجه نمی توانند اموالی که به نام زوج نیست را توقیف کنند.

درود بر شما، زوجه تنها اموال زوج را برای مهریه میتوانند توقیف کنند، نه اموال متعلق به ثالث را، در خصوص چک نیز امکان دریافت آن توسط زوجه امکان ندارد.

زوجه تنها اموالی رو که به نام شما باشد را می تواند توقیف کند

با درود سوال درهم و مبهم است.

لیکن اموالی که بنام شما باشد قابل توقیف است