چطور میتوانم غیابی حکم توقیف اموالش را بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۷ #56773647

با سلام
سال ۸۵ آپارتمانی به صورت پیش فروش خریدم و با وجود اینکه موعد تحویل سال ۸۷ بود تا کنون تحویل داده نشده و شرکت مورد نظر تعطیل هست و مدیر عامل متواری.
من سال ۹۴ شکایت کردم حکم جلب گرفتم ولی دسترسی به ایشان نداشتم.
در ضمن به جز من حدود ۳۰ شاکی دیگر هم دارد.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید پروژه را جهت تکمیل با موافقت دادگاه به دیگری بسپارید

شکایت خودرا درابتدا به جریان بیندازید وبرای توقیف اموال محکوم ، اگر محکوم اموالی بصورت ثبتی و سندی داشته چنانچه اموال او سندی و محضری نبوده لذا بایستی اثبات نمایید اموال قولنامه ای بنام محکوم بوده تا توقیف گردد

با سلام
برای توقیف اموال محکوم ، اگر محکوم اموالی بصورت ثبتی و سندی داشته باشد که از طریق اداره ثبت استعلام و توقیف خواهد شد اما اگر سندی و محضری نبوده لذا بایستی اثبات نمایید اموال قولنامه ای بنام محکوم بوده تا توقیف گردد

ابتدا شکایتی علیه ایشان تنظیم کنید و پس از ارائه مدارک و مستندات شما مبنی بر کلاهبرداری شرکت و مدیر متواری با دستور مراجع مربوطه میتوانید از اداره ثبت اسناد و املاک برای اموال و دارایی ایشون استعلام بگیرید و سپس با درخواست شما مبنی بر توقیف اموال و حساب های بانکی این کار انجام خواهد گرفت

با سلام
شکایتتون رو می توانید به جریان بیاندازید وپیگیری کنید واگر اموالی از وی میشناسید می توانید برای توقیف معرفی کنید البته باید حتما مدارک برای اثبات داشته باشید