ادعای ایشان در دادگاه به ضرر من است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۱ #56709697

سلام مدتی است صاحب ملک من از من به عنوان اضافه کردن پیش بالکن از شکایت کرده سابقه من در این مغازه حدود ۴۵ سال است و سرقفلی قبل انقلاب دارم در سال ۸۵ دکوراسیون مغازه با اجازه صاحب المک عوض شده که در دکوراسیون قبلی نیز پیش بالکن وجود داشت یعنی از زمانی که من در این مغازه وارد شدم هم بوده صاحب ملک قبلا نیز از بنده بابت ساخت بالکن بدون مجوز شکایت کرد درحالی این بالکن از قبل این صاحب الملک بوده و ایشان نیز به ما اجازه بازسازی ان را به صورت کتبی داده بود در شکایت قبلی کارشناس امد و بالکن را برسی کرد و ان را اندازه کرد و در شکایت قبلی نیز صاحب الملک محکوم شد حال می خواهم ببینم در شکایت جدید مبنی بر اضافه کردن یش بالکن که دروغ می باشد چگونه باید اثبات کنم و چه کاری باید انجام دهم البته بالکن در سند نیست ولی با این حال صاحب الملک در دادگاه قبلی حدود شش سال پیش محکوم شد ایا ادعای ایشان در دادگاه به ضرر من است چقدر احتمال دار دمن محکوم بشوم.

مشاوره حقوقی سرقفلی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه در دادگاه قبلی موضوع احداث بالکن از سوی شما اثبات نشده و در رای به رد این ادعا اظهارنظر گردیده باشد ، دادگاه حاضر نمیتواند برخلاف آن رای نظر و رایی صادر کند .

سلام
اگر موضوعی که الان شکایت کرده‌اند همان موضوع قبلی است که رسیدگی شده و حکم به ضرر ایشان صادر شده است شما می توانید در دادگاه نظریات کارشناسی قبلی و احکام دادگاه قبلی را ارائه نماید در این صورت دادگاه دعوی مجدد ایشان را رد خواهند نمود و اگر بالکن ها غیر از آن بالکن های قبلی است باید اجازه ایشان را اثبات کنید و در این مورد می توانید به شهادت شهود یا نوشته کتبی که ادعا می کنید دارید استناد کنید