همسرم را به اجبار و زور بدون رضایت خودش به کمپ خصوصی بردن؛ میتوان برای وی وکیل گرفت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۸ #56708036

ایا میشه برای همسرم مستقیما وکیل بگیریم
و وکیل میتونه داخل کمپ بره و با همسرم ملاقات داشته باشه؟ وکالت بگیره و صحبت کنن؟
کمپ حق ملاقات و تماس رو سلب کرده
به خواست پدر همسرم،
و پول خیلی زیادی گرفتن
که به هرطریقی که هست فقط همسرمو نگه دارن،
و همسرم اعتیاد ندارن ، و مدیریت کمپ برای همسرم پرونده درست کردن جهت محکم کاری
و همسرم بیمار هستن
سلامت حسمی و روانی ایشون به شدت در خطره،
۲۷ روزه داروهای همسرمو بهش ندادن،
پدر همسرم وکیل هستن و ادعا دارن که با پول هرکاری میکنن و قدرت دست ایشونه، یعنی حتی میتونن حق رو ناحق کنن و عدالت رو زیر پا بزارن،

من الان باید چیکار کنم واقعا؟
پیش دادستان رفتم
بهزیستی رفتم
واقعا جوریه که نمیدونم چیکار کنم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

‌امکان شکایت وجود دارد.

سلام می توانید شکایت ننایید

می توانید وکیل بگیرید منعی نیست.

سلام

شکایت ادم ربایی مطرح کنید

سلام
دلیل این کار چه بوده دلیل بردنشان به کمپ چیست لطفا جهت دریافت مشاوره تافنی اقدام نمایید که توضیحات بیشتری در این باره مطرح کنید