چطوری بفهمم شاکیم به رای دادگاه اعتراض کرده یا نه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸,۵۵۹ #56677123

آیا بعد از اعتراض به رای دادگاه اس ام اس میاد یا احضاریه؟
چطوری بدونم شاکیم به رای اعتراض کرده یا نه؟
اگه اعتراض کرده باشد اعتراض هم باز به نفع ما باشد، میتونم خسارت بگیرم؟
مشکل من حقوقی بود که دادگاه رای داده و ۲۰ روز وقت اعتراض طرف هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اعتراض نمایید به شما ابلاغ مبنی بر اظهار دفاعیات لایحه ارسال میشود

سلام
اگر پرونده شما حقوقی بوده یک نسخه از اعتراض به شما ابلاغ می شود
اگر پرونده شما کیفری بوده اعتراض به شما ابلاغ نمی شود و شما باید از طریق سامانه خدمات الکترونیکی قضایی جریان پرونده را مرتب پیگیری کنید یا به شعبه مزبور بروید

چطوری بدونم شاکیم به رای اعتراض کرده یا نه؟ یا مراجعه حضوری به شعبه رسیدگی کننده داشته باشید یا سامانه ثنای خود را ملاحظه کنید
اگه اعتراض کرده باشد اعتراض هم باز به نفع ما باشد، میتونم خسارت بگیرم؟ بله می توانید

سلام
با مراجعه ب سایت ثنا می توانید مطلع شوید از ابلاغیه حساب کاربری خود

برای اینکه مطلع شوید ، ازطریق ثنا به شما ابلاغ می گردد

باید یا با مراجعه مستقیم به دفتر شعبه مرجع قضایی و یا با مراجعه به سایت و سامانه اطلاع رسانی عدل ایران وارد شده و در حساب کاربری خود مراتب اعتراض یا قطعیت تصمیم را جویا شوید

اگر تز رای صادره ظرف مهلت تجدیدنظر خواهی شود ابلاغیه تبادل لوایح به شما ابلاغ خواهد شد و به اطلاع شما خواهد رسید . در خصوص تایید شدن و یا نشدن رای در مرجع تجدیدنظر بسته به دلایل و مدارک ارائه شده جهت نقض رای خواهد بود . خسارات هم قابل مطالبه خواهد بود از جمله هزینه دادرسی حق الوکاله و ...