آیا بنده میتوانم خودرو را پس بگیرم و یا خسارت از ایشان طلب کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۷ #56663154

با سلام بنده سه هفته پیش خودرو صفر کیلومتری رو با شخصی زیر قیمت قول نامه کردم خودرو به دلیل شرایط فروش خاص سه عدد چک نیز در رهن شرکت داشت و همچنین به دلیل اشتباه سیستم شرکت سازنده گارانتی خودرو دچار مشکل شده بود در قولنامه ذکر شده بود که چنانچه خریدار ثمن معامله رو به هر دلیلی پرداخت نکند معامله فسخ است و بایستی ده میلیون به بنده خسارت بپردازد و میتوانم خودرو را به شخص دیگری واگذار کنم همچنین شش میلیون هم برای روز تحویل سند به نام ایشان و فک رهن خودرو می ماند. ایشان مقداری از مبلغ رو از طریق کارت خوان و مابقی رو از طریق چک به بنده تحویل داد اما در روزی که چک را صادر کرده بود حساب خود را پر نکرد و بهانه اش هم این بود که گارانتی مشکل دارد و تا زمان برقراری گارانتی مبلغ را پرداخت نمیکند بنده یک اشتباه کردم و چک این شخص را برگشت نزدم بنده که به پول احتیاج داشتم مجبور شدم طی یک بند که به قول نامه اضافه کرده بود سه میلیون از مبلغ چک را به خاطر ضمانت برقراری گارانتی به ایشان کم کنم و ایشان نیز متعهد شده بود که به محض برقراری گارانتی سه تومن باقی مانده را نقدا به حساب بنده واریز کند اما در موقعی که گارانتی اوکی شد و خودرو را برای سرویس اولیه برده بود به بنده اطلاع نداد و من از طریق پیامک نمایندگی متوجه شدم با ایشان تماس گرفتم و ایشان از پرداخت مبلغ سه میلیون ممانعت کرد تازه متوجه شدم که خودرو را به شخص دیگری نیز فروخته است

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیرر

طبق فرمایشات شما ، میتوانید مبلغ واریزی را مطالبه نمایید .

باتوجه به گفته شما وطبق قرارداد دادخواست عودت مبلغ کنید

با سلام
طبق فرمایشات شما ، میتوانید مبلغ واریزی را مطالبه نمایید .

باسلام صرفا می توانید به استناد توافقی که نموده‌اید دادخواست مطالبه وجه به میزان همان سه میلیون را علیه ایشان مطرح نمایید