در چه صورتی می‌توان شکایت فرار از دین کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۰ #56621180

سلام
من خانه ام را به نام فرزندم کردم اما نمی‌دانستم همسرم مهریه اش را به اجرا گذاشته تا این که حساب های من توقیف شد و بعد که دنبالش رفتم دیدم تاریخی که من به نام دخترم زدم چند روز بعد اجرا گذاشتن مهریه و زمانی که توقیف کرده حساب ها رو چون خونه به نام دخترم بوده نتوانسته توقیف کنه ولی ابلاغیه اداره ثبت یک ماه بعد از به اجرا گذاشتن برای من آمد
خانه که به نام دخترم بوده فروختیم
الان همسر من می‌تواند شکایت فرار از دین بکند؟
می‌تواند خانه را بگیرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان طرح دعوی علیع شما منتفی است

باسلام
درصورتیکه انتقال ملک قبل از حکم قطعی مهریه باشدزوجه نمی تواند نسبت به آن اموال ادعایی داشته باشدوفرارازدین محسوب نمی شود

با درود
فرار از دین حقوقی ممکن است.
فرار از دین کیفری منتفی است

باتوجه ب اینکه قبل از اجرای مهریه اقدام ب انتقال ملک ب دخترتان کرده اید فلذا عمل شما مصداق فرار از دین نبوده و شکایت در این مورد مردود خواهد بود

درود بر شما، همانطور که منزل به اسم دختر شما بوده و ایشان موفق به توقیف نشده‌اند، در جهت این شکایت نیز موضوع منتفی خواهد بود.

انتقال اموال قبل از حکم قطعی فرار از دین محسوب نمی شود

درود
خیر نمی توانند به جرم فرار از دین شکایت کنند زیرا قبل از اجرا خانه را واگذار کرده اید.