در صورتی که نفقه را به صورت یکجا پرداخت کرده باشم حکم حبس در دادگاه تجدیدنظر منتفی می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۱۷ #56535268

با سلام و تشکر از وکلای محترم .بنده کارمند میباشم وحکم عدم تمکین نگرفته ام و از سال ۹۴ بدلیل فحاشی و ناسزا گویی همسرم خانه را ترک کرده ام و مدتی جزئی نفقه پرداخت میکردم که بعدا پرداخت نکردم و منتظر تعیین مبلغ نفقه بودم و بعد از حکم یکجا پرداخت کردم و از تیر ماه سال قبل هر ماه نفقه را پرداخت میکنم در جلسه دادگاه کیفری قاضی اذعان کردند پرداختی هایم جزئی و قابل قبول نیست و بعد از حکم یکجا واریز کرده ام و از ۶ ماه تا یک سال حبس مجازاتم میباشد و لی بنده کل محکوم به را سال قبل پرداخت کردم و الان یک سال است که هر ماه نفقه را پرداخت می نمایم آیا اگر حکم قاضی همان حکم بیانی وی باشد قابل دفاع تبرئه یا تعلیق در تجدید نظر می تواند باشد ؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : در صورت پرداخت مجازاتی برای شما متصور نیست . و اگر قراری برای شما صادر شده باشد با پرداخت آن منع تعقیب صادر میگردد . لذغا فرض سوال حضرتعالی با استناد به فیش های پرداختی تبرئه خواهید شد . و اما در آرا صادره از دیوانعالی کشور در سال ۹۷ وصف جزایی از معوقات نفقه برداشته شده و از نظر دیوان نفقه معوقه قابل تعقیب در محاکم جزایی نمیباشد .

دوست عزیز
نفقه اعم از پرداخت نفقه و تهیه مسکن است
شما بایدعلاوه بر پرداخت نفقه
اظهارنامه ای تهیه کنید مبنی بر اینکه مسکن مناسبی تهیه کرده اید و آمادگی برای زندگی مشترک دارید