چطور حقوق را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۳ #56527497

باسلام خسته نباشی خدمت وکیل محترم برای حقوق پدرم که جانباز متوفی ۴۰ درصد هستن تماس گرفتم به بنیاد شهید گفتم طبق کمیسیون ماده ۱۶ حقوقم را بر قرار کنید می گند اصلا ندار و نداشته ایم که به دختر متعلقه جانباز متوفی حقوق تعلق بگیرد و گفتم به دیوان عدالت اداری اداری شکایت کنم می گن چرا الکی هزینه می کنید ما چنین قانونی نداری حتی اگر رای بدهن بفع سما ما تا حالا چنین نداشتم از سال که انقلاب شده به دختر متعلقه جانباز حقوق بدهیم قفط برای فرزند شهید می گن به رای دیوان عدالت اداری هم کاری نداریم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانون در این خصوص مسکوت است و بعضی از ادارات بنیاد شهید پرداخت مستمری به دختر مطلقه ایثارگر را میپذیرند و بعضی از ادارات استانی آن را قبول ندارند . توصیه میشود از دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید . بدیهی است در صورت صدور حکم به نفع شما ، ملزم به اجرا خواهند بود .

درود
اگر دیوان رای به نفع شما صادر کند باید اجرا نمایند.

با درود
اگر شما از جایی حقوق دریافت نمی‌دارد علیه بنیاد شهید اولا اظهارنامه دهید سپس طرح دعوای حقوقی نمایید.

در صورت شکایت در دیوان و صدور رای به نفع شما ملزم هستند رای را اجرا کنند