وسیله اجرای قرار تحقیقات محلی را فراهم نمایید در ابلاغ چه معنایی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۶ #56510534

با سلام و تشکر
بنده با همسر خود که در حال حاضر جدا زندگی نموده و در حال جدا شدن میباشیم ، همسر بنده یک سال میباشد که سهم ۳ دونگ خانه شراکتی با بنده را بی اطلاع مستاجر آن تسویه نموده و خود ساکن شدند براب مثتثنی الدین شدن و رفع توقیف !
شکایت خلع ید کردم که ادعا کرد در انجا ساکن نیست و در اختیار مستاجر است ،
ده‌ ماه از این تصرف گذشته و ابلاغ برای بنده امده برای جلسه دوم رسیدگی ۱۱/۵ گذاشته و در ابلاغیه عنوان شده مقدمات اجرای قرار تحقیق و معاینه محلی را فراهم نمایید!!
این یعنی چی؟ من چه اقدامی و به چه صورتی و در چه تاریخی باید انجام دهم .
در ضمن همسر بنده سهم خود را دو هفته میباشد که فروخته اند اما به تعهدی که به خریدار برای تخلیه دادند پایبند نبوده و با فریب تسویه کرده و خالی نمیکند و می‌گوید در سهم خانمم هستم و دادگاه برای رسیدگی داریم !!
راهنمایی بفرمایید با تشکر فراوان 🌹

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
یعنی مامور اجرا را به محل اجرای قرار ببرید و هر مقدماتی لازم است انجام دهید.

تحقیق محلی و معاینه محل به این مفهوم است که ماموری برای بررسی سکونت و یا عدم سکونت در منزل مورد نظر میفرستند.

یعنی در معیت مامور برای تحقیق از محل و معاینات محلی اقدام خواهد شد

فراهم نمودن وسیله اجرای قرار یعنی وسیله نقلیه برای ایاب و ذهاب عضو مجری قرار را فراهم کنید و برای بازدید وی از محل نیز هماهنگی های لازم مانند تهیه کلید ، معرفی شهود در محل و ...... (بنا به موضوع مورد تحقیق) را انجام دهید .

با سلام وسیله ایاب دهاب جهت تحقیق و معاینه محلی را برای بازدید مهیا کنید . ضمن اینکه در ملک مشاعی یکی از شرکاء نمی تواند ادعا کند در قسمتی از سهم تصرف دارد و فروش هم از مستثنیات خارج می کند .

درود بر شما، این ابلاغ بدین معناست که شما می‌بایست همراه با مامور تعیین شده به جهت بازدید و بررسی از منزل و تحقیقات لازم در این خصوص به محل منزل تشریف ببرید.

یعنی همراه مامور برای تحقیقات به محل رفته و اقدامات لازم جهت انجام این کار بر عهده شماست