میتونه از طریق شناسنامه ی مادر و پدرش برای خودش و فرزنداش اقدام به دریافت شناسنامه کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۲ #56505160

پدر من در حال حاضر تابعیت افغان دارد اما پدر و مادرش شناسنامه ایرانی داشته اند و الان مدارک اونها موجوده و چون پدر و مادرش را در کودکی از دست داده بوده مدارک اقامتی افغان در ایران دریافت کرده، و ساکن ایرانه آیا الان میتونه از طریق شناسنامه ی مادر و پدرش برای خودش و فرزنداش اقدام به صدور شناسنامه کنه؟

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،در صورت اثبات امکان آن وجود دارد.

با سلام، با اثبات تابعیت پدر و مادر پدرتان بله

سلام باید این موضوع اثبات شود

در صورت اثبات موضوع امکان تغییر تابعیت وجود دارد ولی احتمالا شناسنامه پدر و مادر ایشان در زمره اسناد ممنوع الخدمات درج گردیده است .