اگر در عقد نامه بیاید که زوجه مدرس زبان است و بعد از ازدواج تصمیم بگیرد که دیگر کار نکند، آیا می توان نکاح را فسخ کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۱ #56492471

همسرم قبل ازدواج گفت من مدرس زبان هستم و کار می کنم و شرط گرفت که با کار کردن ایشان مشکلی نداشته باشم حالا ۲ ماه بعد از عقد پس از رخ دادن مشکلات عدیده می گوید من دیگر قادر به کار کردن نیستم.

با این وضعیت آیا می توان نکاح را فسخ نمود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نه خیر، شرط لازم برای فسخ نکاح نیست

باسلام
چنین مسئله ای باعث فسخ نکاح نمی شود

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید پرداخت نقه بر عهده مرد است.

سلام خیر . چرا که کار نکردن زوجه خللی به عقد ازدواج وارد نمی کند و وظیفه تامین هزینه های زندگی با مرد است .

با سلام
خیر چنین مسئله ای باعث فسخ نکاح نمی شود
شاغل بودن زوجه شرط اساسی برای نکاح نبوده و ایشان می توانند شاغل نباشند.

خیر . پرداخت نقه بر عهده مرد است. زن اگر کار کند هم حقوق دریافتی اش متعلق به خودش است و جز اموال زن محسوب می شود.

خیر.این دلیل برای فسخ نکاح مناسب نیست زیرا که پرداخت نفقه برعهده زوج میباشد