دادخواست اعسار بدهم یا تقسیط برای مهریه و هزینه دادرسی؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۵ #56443953

در دوران عقد هستیم زنم دادخواست مهریه و اعسار از پرداخت دادرسی داده چون خانه داره
پرستار هستم و حسابم هم خالیه
ماشینمم ۱.۵سال پیش زدم بنام خواهرم اما زیر پای خودمه
آیا درمورد ماشین میپرسه قاضی
و اگر پرسیدن چی بگم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درموردخودرو هیچ اقدامی نمی توان بکند

سلام و ادب،بله اصولا این سوال را می پرسند جهت استعلام اموال نزد شما ولی مشکلی نیست چون شما سند ماشین را منتقل کرده اید و می توانید دادخواست اعسار دهید که در صورت اثبات اعسار،مهریه تقسیط می گردد

شما می توانید نسبت به طرح دعوی اعسار از پرداخت مهریه اقدام نمایید ... ضمنا حقیقت وضعیت مالی خود را بیان نمایید .

ابتدا دادخواست اعسار بدهید بعد تقسیط و.....

درود
تا دادخواست اعسار ندهید مهریه تقسیط نمی شود.

با درود
ممکن است بپرسد، لیکن اصل برانست خودرو متعلق به کسی است که سند بنام اوست.

بادرود
خیر ماشین با انتقال به خواهر تان قابل توقیف نمی باشد
و درصورت مطالبه وحکم به پرداخت مهریه شما می توانید دادخواست اعسار از پرداخت مهریه دهید و تقسیط شود